Firmabeskrivelse

J&A (International) Ltd er et privatejet selskab i centrum af Lincolnshire, der beskæftiger over 120 medarbejdere. Firmaet blev etableret i 1979, og har konstant fastsat de højeste niveauer for kvalitet og service til fremstilling af tøjdekorationer til vaskeri- og arbejdstøjsindustrierne.

Intet andet selskab kan tilbyde et så forskelligartet og omfattende. Fra industri til mode, bliver alle dine bestillinger fremstillet under ét tag.

J&A anerkender den afgørende betydning af leveringstider, og er i stand til at tilbyde de hurtigste leveringsdatoer i branchen.

Produkterne omfatter skærmtrykte badges og transfers, refleksive produkter, varmepressemaskiner eller T-shirt-presser, etiketbånd og broderede badges. Ud over sikkerheds-, fritids og sportstøjsdekorationer er mange af J&A’s badges og transfers blevet udviklet specifikt til brug i industrielle miljøer, og til at modstå kommerciel vask.

J&A's produkter er kendt over hele verden, med distributører og repræsentanter i alle hjørner af kloden.

Virksomhedens historie

J&A (International) Limited blev dannet i slutningen af 1970'erne af partnere, der var involveret i tøj-, detail- og uniformindustrierne. J&A blev etableret for at levere en række skærmtrykte badges, fremstillet ved hjælp af teknologi udviklet i USA, og var den første virksomhed i England til at specialisere sig i dette område, og har siden uafbrudt bevaret deres position som markedsleder.

Fra den oprindelige anvendelse af lidt robust og enkelt varmeforseglingsudstyr, har firmaets udvidelse ført til den fortsatte udvikling af nye og forbedrede produkter og nyskabelser. I dag er produktudvalget i høj grad udvidet til at omfatte et utal af transfers, brandhæmmende produkter, tekstile mærkningssystemer og dekorative modeprodukter. Varmeforseglingsmaskiner, tekstilreparationsmetoder og stregkoder er alle også blevet udviklet af J&A International, hvilket resulterer i en organisation med evnen til at imødekomme kravene fra alle typer af handel og industri.

J&A International er baseret i Lincolnshire, og benytter de nyeste teknologiske fremskridt for at sikre den højeste kvalitet af produkter og serviceniveau, der tilbydes både kunder og klienter. Virksomheden er forpligtet til et igangværende investeringsprogram, der også sikrer den seneste udvikling af Computer Aided Design, produktionskontrol og skærmtryk.

J&A International in Spilsby Lincolnshire